Over

Beelden kunnen raken, een sfeer overbrengen, een onbekende wereld laten zien, iets ingewikkelds begrijpelijk maken en mensen activeren.

LightLab helpt met het bedenken, maken en verspreiden van visuele content. Dat kan video, fotografie of iets ertussenin zijn. Voor merken en organisaties, maar soms ook gewoon op eigen initiatief. Denk aan portretten, moodsfilms, social media posts, banners, voorlichtingsfilms, korte documentaires of commercials. Wat het ook is: altijd gelovend in de kracht van storytelling.

Concept

Wat wil je precies overbrengen en aan wie? Dat kan worden vertaald naar een plan voor effectieve visuele content. Niet alleen de stijl en inhoud, maar ook de strategie hoort daar bij.

Creatie

Na het bepalen van het concept, wordt de productie helemaal uitgevoerd: eerst gescript en productioneel geregeld, dan geschoten en gemonteerd of nabewerkt.

Verspreiding

Afhankelijk van het beoogde platform kan het in verschillende formaten en variaties worden aangeleverd, en er kan een (online) campagne worden gevoerd.

Wie

Roshni

LightLab is de werkplaats van Roshni*. Ik ben een allround maker met een master in communicatie en zo’n 15 jaar ervaring in de media. Eerst in dienstverband voor verschillende productiebedrijven, later freelance omdat ik een brede interesse heb en ik me niet meer wilde beperken tot een traditionele functie.

Soms werk ik alleen, soms in een klein team van gelijkgestemde professionals. Door de jaren heen heb ik in elk geval een breed netwerk opgebouwd van onder andere cameramensen, grafisch ontwerpers en marketeers, en samen kunnen we projecten van begin tot eind oppakken. :)

* oorsprong India, betekenis ‘licht’

Gewerkt met onder andere: