Over

Beelden kunnen raken, inspireren, een onbekende wereld laten zien en iets ingewikkelds begrijpelijk maken.

LightLab helpt met het bedenken, maken en verspreiden van visuele content. Dat kan video, fotografie of iets ertussenin zijn. Voor merken en organisaties, maar soms ook gewoon op eigen initiatief. Denk aan portretten, moodsfilms, social media posts, voorlichtingsfilms, commercials en documentair werk. Wat het ook is: altijd gelovend in de kracht van verhalen.

Concept

Wat wil je precies overbrengen en aan wie? Dat kan worden vertaald naar een plan voor effectieve visuele content. Niet alleen de stijl en inhoud, maar ook de strategie hoort daarbij.

Creatie

Na het bepalen van het concept, wordt de productie geheel uitgevoerd: eerst gescript en productioneel geregeld, dan geschoten en nabewerkt.

Verspreiding

Afhankelijk van het beoogde platform kan het in verschillende formaten en varianten worden aangeleverd. Ook is het mogelijk om een (online) campagne te voeren.

Wie

Roshni

LightLab is de werkplaats van Roshni*. Ik ben een allround maker met een master in communicatie en zo’n 15 jaar ervaring in de media. Eerst in dienstverband voor verschillende productiebedrijven, later freelance omdat ik een brede interesse heb en ik me niet meer wilde beperken tot een traditionele functie.

Soms werk ik alleen, soms in een klein team van gelijkgestemde professionals. Door de jaren heen heb ik in elk geval een breed netwerk opgebouwd van onder andere cameramensen, motion designers en marketeers, en samen kunnen we projecten van begin tot eind oppakken. Ook kan ik een bestaand team komen versterken. :)

* oorsprong India, betekenis ‘licht’

Gewerkt met onder andere: